Ben je binnenkort jarig? En zoek je een leuk en origineel kinderfeestje? Eentje tussen de dieren midden in de natuur, op een magisch landgoed. Vier het dan op Landgoed de Peerdegaerdt.

Stel je kinderfeestje zelf samen met de verschillende activiteiten op Landgoed de Peerdegaerdt

Bijvoorbeeld: De verjaardag van een paardenliefhebber

Het leuke is dat je je kinderfeestje zelf kan samenstellen. Zoek jij een toffe verjaardag en ben je een paardenliefhebber? Op het landgoed wonen er een heleboel, zoals Moon en Foppe. Twee prachtige paarden, die ook nog heel lief zijn.

Mocht je meer van varkens houden, dan staan de lieve knuffelvarkens Ginger en Knor te popelen om met je te knuffelen. Ze vinden het heerlijk als je ze masseert. Hoor je ze al knorren?

Leuke kinderfeestjes voor meiden en jongens

Stel nou dat je het veel leuker vindt om met groente, fruit en bloemen bezig te zijn, dan ga je onze enorme ecologische moestuin fantastisch vinden. Lekker met je handen in de klei, in de weer met plantjes.

Ben je in het najaar jarig? Wat dacht je dan van fruit plukken in onze eeuwenoude boomgaard? Met je ladder in de boom op zoek naarhet heerlijkste onbespoten fruit en daar zelf sap van maken.


Kinderfeestje op de boerderij

Jouw feestje beginnen we altijd met een toffe ontdekkingstocht over het landgoed waarbij je de kans krijgt alle dieren te ontmoeten. Van onze varkens Ginger en Knor tot aan ons lieve schaapje Laura. Na de ontdekkingstocht drink je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een heerlijk sapje uit onze eigen boomgaard.

Voordat je jouw kinderfeestje boekt, overleggen we samen je ouders wat precies bij je past. Zo heb je een kinderfeestje waar je helemaal blij van wordt.

Smullen van pannenkoeken

Oh ja, weet je wat ook kan: aan het einde van de middag met zijn allen heerlijke pannenkoeken eten, met eitjes van onze eigen kippen. En wil je die vegan, vegetarisch, gluten- of lactosevrij, dan kan dat natuurlijk ook.


Voor je ouders
:

Een kinderfeestje duurt 2 tot 2,5 uur en bestaat uit:

  • Toffe ontdekkingstocht over het landgoed
  • Sapje uit eigen boomgaard
  • Een activiteit naar keuze: paarden verzorgen (alleen verzorgen, niet rijden), varkens knuffelen, moestuinieren, boerderijdieren of perenplukarrangement

De basisprijs is:

  • € 20,00 euro per kind vanaf 4 kinderen (inclusief je eigen kind)
  • € 17,50 euro per kind vanaf 8 kinderen (inclusief je eigen kind)
  • € 16,00 euro per kind vanaf 12 kinderen (inclusief je eigen kind)
  • € 15,00 euro per kind vanaf 16 kinderen (inclusief je eigen kind)

Incl. ouders/begeleiding (per 5 kinderen rekenen wij op 1 volwassen begeleider).
Parkeren is gratis.

Ook leuk: de middag afsluiten met pannenkoeken en een sapje. Je betaalt daarvoor € 5,00 per persoon (incl. koffie en thee voor de ouders/begeleiding).

Je mag ook zelf een vegetarische lunch meenemen. Zoals je hierboven hebt gelezen, houden wij erg van dieren. Daarom mag er op het landgoed alleen vegetarisch eten en drinken genuttigd worden. Let daarbij ook op het snoep, omdat daar dierlijk gelatine in kan zitten.

Heb je een vraag over de vele mogelijkheden? Zoals een insectenhotel maken of uilenballen pluizen. Of wil je beschikbaarheid checken? Stuur dan een mail naar beleef@depeerdegaerdt.nl.