Wie De Peerdegaerdt zegt, zegt: ruimte, rust en natuur. Het landgoed in Strijen voelt aan als een mini-vakantie. Voor jong. Voor oud. Voor mensen met een extra hulpvraag – en mensen zonder. Voor iedereen.

De Peerdegaerdt is niet alleen een zorg- en activiteitenboerderij. Het landgoed is meer. Bijvoorbeeld de perfecte locatie voor al je events en buitenarrangementen. Zowel zakelijk als privé.


Buitenarrangementen

Wat dacht je van vergaderen, brainstormen of een peren-plukarrangement met je team? Met lunch uit eigen biologische moestuin? Gemaakt in een coole foodtruck – zoveel mogelijk samen met onze medewerkers van de zorgboerderij.


Beroemdste varkens van Nederland

Kom Knuffelen met de beroemdste Varkens van Nederland: Ginger en Knorretje. Bewonder de karakteristieke hoogstamboomgaard uit 1915, boordevol oude fruitboomrassen en wandel door de schitterende rozentuin. Zowel de boomgaard als de rozentuin zijn ontworpen door de eerste vrouwelijke tuinarchitect, Mien Ruys.


Dieren op De Peerdegaerdt

Naast ontspanning vind je levendigheid in de vorm van vele dieren. Vaak dieren met een verhaal. Niet alleen ganzen, schapen, Friese paarden en eenden, maar ook ransuilen, spechten en boerenzwaluwen verblijven op deze bijzondere plek. Op onze Facebook-pagina vertellen we regelmatig iets over de dieren op het landgoed.


Natuureducatie

Kinderen volgen workshops of buitenlessen met hun klas. Onze medewerkers hebben een plezierige en zinvolle dag op de activiteitenboerderij. Het landgoed met haar maatschappelijke functie speelt een mooie rol op het gebied van welzijn in de eigen streek.

Ook organiseren we vrijwilligersdagen, coachingsessies en cursussen.

Check onze evenementenpagina voor de activiteiten:
https://www.facebook.com/pg/peerdegaerdt/events/