Unieke trouwlocatie in Zuid-Holland

Wil je je JA-woord geven op een wel heel unieke plek? Bijvoorbeeld onder het romantische prieeltje dat uitkijkt op onze idyllische vijver. Of in de eeuwenoude boomgaard op ons landgoed. Lees dan snel verder wat de mogelijkheden zijn op De Peerdegaerdt.

Wat denk je van uitgebreid tafelen aan lange overvloedig gedekte tafels? Boordevol heerlijks uit onze eigen moestuin. Proosten met ons Peerdegaerdt sapje. Een ontvangst met onze mooie Friese paarden. Op ons landgoed zijn de mogelijkheden oneindig.

De goede sfeer op het landgoed zorgt voor een onvergetelijke dag. Zodat je er met trots en een lach op terug kan kijken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, vul het formulier onderaan deze pagina in en we nemen contact met je op voor de mogelijkheden.

Ook voor  jouw huwelijksfeest is ons landgoed de perfecte plek om deze mijlpaal te vieren.

 

Verjaardags-, jubileum- of familiefeest

Ben je jarig en wil je uitpakken? Of is het tijd voor het jaarlijkse familiefeest? En wil je dat feest op een bijzondere plek houden, informeer dan eens naar de mogelijkheden op ons landgoed. Zie je jezelf al zitten met vrienden, familie, kennissen en bekenden. Met z’n allen aan de meterslange tafel zitten voor een heerlijke lunch of diner. De rust van het landgoed, de weelderige omgeving, de omgang met elkaar en het heerlijke eten maken er een feest van.

Voorbeeld-arrangement:
Je wandelt de poort door en waan je in een andere wereld. We wachten jou en je gasten bij de poort op. Met onze Friese paarden begeleiden je naar de rozentuin. Daar staat een Peerdegaerdts sapje en biodynamische perenprosecco voor je klaar.

Hoog tijd voor de Italiaanse brunch aan lange, mooigedekte tafels in de boomgaard. Op de tafels staan flessen water en ons Peerdegaerdts sap, heerlijke witte biologische Sauvignon en een volle Italiaanse rode wijn. Op je bord de heerlijkste gerechten uit onze biologische moestuin.

Na de lunch geniet je van een rondleiding over het landgoed. We laten we onze eeuwenoude hoogstamboomgaard zien, leiden je langs de Mien Ruys-tuin en sluiten af met koffie en thee. Daar zetten we etagères bij die rijkgevuld zijn met heerlijke hartige hapjes of zoetigheden. Als afscheid geven we ons Peerdegaerdts sapje mee.

Diverse workshops

We hebben nog veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld: met z’n allen de boomgaard in in het plikseizoen. Om te plukken en te genieten van alle peren, appels en pruimen. Onze workshop varkens knuffelen met Ginger en Knor. Voel wat deze varkens met je doen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Wat dacht je van kastanjes en walnoten zoeken in de herfst, uilenballen pluizen of het maken van insectenhotels?

Vraag naar de mogelijkheden en informeer vrijblijvend via onderstaand formulier.

 – Neem snel en gemakkelijk contact op voor de mogelijkheden: