Op zakelijk vlak valt er veel te beleven bij De Peerdegaerdt. Je vindt het landgoed onder de rook van Rotterdam, vlakbij Dordrecht. Makkelijk bereikbaar via de A29 en A16.

Als je de poort doorgaat, waan je je in een andere wereld. Een wereld waar rust, groen en vele dieren de hoofdrol spelen. Een inspirerende plek in de natuur om onder elkaar te zijn.


Vergaderlocatie in het groen


Voor een vergadering. Maar ook voor een lunch, borrel of diner. Ieder seizoen doet iets met het landgoed. Een oase van kleur als in de lente de vele fruitbomen in de bloesem staan. Een zomer waarin het landgoed op zijn groenst is, de natuur overvloedig en uitbundig is. En dan het najaar: de tijd dat de oogst in volle gang is.

Zoek je een plek om te vergaderen? Hoe bijzonder is dat om af en toe een pauw naar binnen te zien gluren, terwijl jij geniet van ons Peerdegaerdt’s sapje. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen. Met lunch, borrel en/of diner. Maar bijvoorbeeld ook een rondleiding over De Peerdegaerdt en de meest duurzame Goodiebag om mee naar huis te nemen.


Heidag voor jouw team

Wil jij met jouw team of afdeling aan de slag? Wat dacht je van paardencoaching om de onderlinge communicatie te versterken? Of een leuke en inspirerende workshop, zoals varkens knuffelen. Met de varkens Ginger en Knor, de beroemdste varkens van Nederland. Vele mensen gingen je voor en voelden de rust en vrolijkheid die de varkens bij je oproepen. Of leer meer over moestuinieren: sta letterlijk met je voeten in de klei en oogst zelf onze heerlijke groentes. Wij maken hier een heerlijke maaltijd voor jullie team van.


Zelf fruit plukken


Een andere populaire activiteit: peren en appels plukken. In augustus, september en oktober is het tijd voor de oogst. Speciaal daarvoor hebben wij het plukarrangement samengesteld. Kom jij plukken met jouw collega’s in onze eeuwenoude boomgaard? Zet die ladder tegen de boom en zoek het sappigste fruit uit en neem het lekker mee naar huis.

Zoals je leest zijn er vele mogelijkheden. Wil je weten wat voor jouw organisatie interessant is? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

 – Neem snel en gemakkelijk contact op voor de mogelijkheden: